Tottenham föll ihop i Bales comeback - West Ham kvitterade i sista minuten

Tottenham ledde med 3-0.
Sedan gjorde West Ham tre mål och matchen slutade 3-3 i Gareth Bales comeback.

Tottenham tog emot West Ham på hemmaplan under söndagen. West Ham hade inför matchen gjort det bra i inledningen på Premier League-säsongen, men mot Tottenham tog det stopp.

Redan efter en minut gjorde Tottenham 1-0, då Harry Kane hittade fram med en långboll till Heung-Min Son som inte gjorde några misstag och 1-0 var ett faktum.

Och sju minuter senare, i den åttonde minuten, kom 2-0-målet. Då var det Son som petade bollen till Kane, som tunnlade en West Ham spelare och tog skott utanför straffområdet. Skottet satt perfekt i det vänstra hörnet, och Spurs ledde med 2-0 efter bara åtta minuter.

Men det var inte slut där, åtta minuter senare kom nyförvärvet Sergio Reguilon runt på kanten och slog ett perfekt inlägg till Harry Kane som nådde högst i luften och kunde sätta sitt andra mål för matchen fram till 3-0.

3-0 stod sig till paus. Men efter bara några minuter i den andra halvleken var West Ham nära att reducera. Michail Antonio testade skott, som hade gått utanför om inte Pablo Fornals störtade fram och fick huvudet på bollen. Men nicken gick utanför från bara några meters avstånd.

West Ham fortsatte att dominera i den andra halvleken och kunde tillslut få in en reducering. Fabian Balbuena satt 1-3 i den 82:a minuten. Och bara minuter senare kom 2-3-reduceringen. Davinson Sanchez skulle nicka bort ett inlägg men fick felträff och satt den i eget mål.

I den absolut sista minuten skulle West Ham kvittera. Manuel Lanzini fick en drömträff och bollen letade sig in, och West Ham-spelarna blev helt galna på planen. 3-0 hade blivit 3-3 och krysset var ett faktum.

I den 72:a minuten byttes superstjärnan Grateh Bale in, efter sju år i Real Madrid, även fast han fick ett jätteläge blev det inga mål och han fick lämna planen mållös.

- Fotboll. Såklart måste jag analysera andra halvleken, och jag måste göra det inom mig, men för dig föredrar jag att säga att fotboll hände, och jag måste berömma West Hams tro, säger José Mourinho efter matchen till Sky Sports.

Spurs: Lloris - Aurier, Alderweireld, Sanchez, Reguilon - Sissoko, Højbjerg - Bergwijn, Ndombele, Son - Kane

West Ham: Fabianski - Coufal, Balbuena, Ogbonna, Cresswell, Masuaku - Bowen, Soucek, Rice, Fornals - Antonio