POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Tottenham kan tvingas byta namn – kan bli Stratford Hotspur

Tottenham vill flytta från Tottenham. Då vill en kommunpolitiker tvinga dem byta namn.
- De kommer tvingas ta ett nytt namn om de vill flytta, säger David Lammy enligt the Guardian.

White Hart Lane är inte stort nog för Tottenham. I trånga London vill man därför flytta och kan då hamna utanför Tottenham och i Stretford i östra London. En kommunpolitiker i norra London har dock reagerat kraftigt på det och menar att han kommer att ta till juridiska åtgärder som tvingar Tottenham Hotspur att byta namn om de vill flytta från stadsdelen.

- Tottenham Hotspur skapades av ett gäng unga människor i kyrkan All Hallows i Tottenham för 120 år sedan. Om nuvarande ägarna vill flytta klubben till Stratford, kommer en ny klubb att bildas. Det är samma sak som i situationen med MK Dons och AFC Wimbledon, säger David Lemmy.

Lemmy verkar kunna driva frågan hårt och får juridiskt stöd av Alexander Carter-Silk på en advokatbyrå. Han hävdar att Lemmy har lagen på sin sida om det är så att klubben flyttar och menar att varumärket Tottenham Hotspur är missledande om klubben inte verkar i Tottenham.

- Jag kommer att skydda folket i Tottenhams intresse och försäkra oss om att vi inte har en klubb på andra sidan London som heter Tottenham Hotspur, säger Lemmy.

Frågan är om de som bor i Tottenham och runt White Hart Lane är av samma åsikt som David Lemmy.

Publicerad 2011-01-13 kl 23:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå