Tottenham knappade in på City - Son bakom bortasegern

Son Heung-min hade en fin kväll i Leicester.
Först pangade han in 1-0 från distans och i andra halvlek spelade han fram Dele Alli till Tottenhams 2-0-mål.

Tidigare under lördagen förlorade Manchester City borta mot Chelsea. Senare på kvällen ställdes Tottenham borta mot Leicester och hade chansen att ta in på tabelltvåan.

Första halvlek såg ut att sluta mållöst, men i slutskedet tog Spurs ledningen. Son Heung-min fick bollen på offensiv planhalva, drev den framåt och lossade bössan utanför straffområdet. Avslutet var stenhårt och satt i nät bakom Kasper Schmeichel fram till 1-0.

I den andra halvleken spelade Son fram Dele Alli som språngnickade in Tottenhams andra mål för kvällen. Engelsmannens mål blev matchens sista och Tottenham gick därmed upp på tredje plats i Premier League. I och med att City förlorade lyckades också Spurs knappa in på Manchesterlaget, som ligger fem poäng före efter 16 spelade omgångar.