POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
37v

Tottenham-stjärnan: "Tänkte aldrig på militärtjänsten"

Foto: Bildbyrån.

Heung min-Son ledde Sydkorea till seger i Asiatiska spelen - och undvek därmed den obligatoriska militärtjänsten i landet.
Nu öppnar Tottenham-stjärnan upp om situationen. 
- Jag tänkte inte på militärtjänsten, säger han till Sky Sports. 

Tottenhams sydkoreanske stjärna Heung-min Son missade tre matcher under inledningen av den här säsongen i Premier League med anledning av att han var med och ledde Sydkorea till seger i Asiatiska spelen i Indonesien. Det var en viktig seger på många sätt och vis, då han behövde en triumf i turnering för att få ett nytt undantag för den obligatoriska militärtjänsten i landet över 21 månader.

Son sedan en tid tillbaka i England igen med spel i Premier League, men öppnar nu upp om situationen tidigare i sommar. 

- Jag tänkte inte på militärtjänsten. Det enda jag tänkte på vara att åka dit och vinna turneringen. Självklart funderade jag under turneringen om jag hade en bra position, men mitt mål var inte för att undvika armen. Nu är jag såklart i en bra position, fortfarande hungrig och jobbar hårt för att inte göra fansen missnöjda, säger han till Sky Sports. 

- Jag var självklart förberedd på det (militärtjänsten). Jag har inte ett val. Jag skulle ha gjort det, men jag vill såklart inte tänka på det. Jag vill bara fokusera på fotboll nu. Vad kan vara bättre? Jag kommer hit och tränar på en underbar träningsanläggning varje dag, fortsätter han. 

Son är den här säsongen noterad för tre framträdanden för Tottenham i ligan, men ännu inte för varken något mål eller assist i Premier League. Han tror det kommer, kanske i eftermiddagens möte med Huddersfield på bortaplan. 

- Nu är jag tillbaka. Jag vill självklart ge något tillbaka till fansen efter att jag nu är tillbaka från Asiatiska spelen. Jag vill få tillbaka självförtroende, men självklart är det viktigaste att vi vinner. Jag ska försöka att göra några mål för att få känslan tillbaka. 

Tottenham är femma i tabellen efter tolv poäng på sex matcher i Premier League. 

Publicerad 2018-09-29 kl 08:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå