Tottenham tog farväl av White Hart Lane med seger

Sista matchen på White Hart Lane.
Då bjöd Tottenham sina fans på ett fint avsked med en 2-1-seger i toppmötet med Manchester United.

Tottenham tog farväl av White Hart Lane med att möta Manchester United under söndagen. Och det blev ett härligt avslut på arenan för London-klubben.

Spurs fick en drömstart på matchen när Victor Wanyama lämnades omarkerad i Uniteds straffområde och med en distinkt nick kunde sätta dit 1-0.

Även i den andra halvleken fick Tottenham en kanonstart. Efter bara drygt två minuter styrde Harry Kane in 2-0 till hemmalaget.

I den 71:a minuten reducerade United genom Wayne Rooney från nära håll. Jan Vertinghen var också i närheten av bollen och det är oklart vem av spelarna som var sist på bollen.

Närmare än så kom inte Manchester United och Spurs fick ett perfekt avsked från White Hart Lane. Nästa säsong flyttar klubben in på Wembley i väntan på att den nya arenan, tätt intill White Hart Lane, står klar.

Lagens startelvor:

Tottenham: Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Wanyama, Eriksen, Son, Alli - Kane.

United: De Gea - Tuanzebe, Bailly, Jones, Smalling - Blind, Carrick - Rooney, Mata, Lingard - Martial.

SISTA CHANSEN: Tävla och vinn exklusiva VIP-paket till Stockholmsderbyt.