POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Tottenhams mål - sju gånger så dyra som Citys för fansen

Foto: montage

De Tottenhamfansen med de billigaste säsongskorten har hittills i år betalat nästan 450 kronor per mål för sitt lag. Mancheseter Citys fans har betalat knappt 65 kronor.

Manchester Evening News har tagit fram statistik på hur mycket de supportrar med de billigaste säsongskorten har betalat för varje mål för sitt hemmalag och för varje poäng.
Klart är att Manchester City ligger överlägset bäst till.

Vill du betala för varje mål som hemmalaget gör så har det kostat Citys fans knappt 65 kronor för varje fullträff.
Tottenhams fans är värst med nästan 450 konor per mål.

Bland de andra där målen kostar återfinns Arsenal vars mål kostar 370 kronor styck och Norwich vars baljor är tio kronor billigare.

Bland de billigaste finns en rad klubbar mellan 145 och 170 kronor per lag. I ordning från billigast till dyrast är det Everton, Chelsea, Swansea, Liverpool och Stoke.

Om man å andra sidan struntar i målen och bara vill se så många poäng per krona som möjligt är City återigen i topp med 77 kronor per poäng, återigen följt av Everton vars poäng kostar cirka 120 kronor styck.

Sämst är Sunderland. Där har fansen betalat strax över 360 kronor per poäng, följt av Fulham vars poäng kostar cirka 330 kronor styck.

En stor anledning till att City ligger så pass bra till i ligan är att de har seriens billigaste säsongskort. För cirka 3 200 kronor kan du köpa deras billigaste kort medan Arsenal som är dyrast tar över 10 500 kronor för sina billigaste säsongskort.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE ALL STATISTIK FRÅN MANCHESTER EVENING NEWS

Publicerad 2014-04-07 kl 14:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå