Tottenhams mardrömssvit fortsätter när Lloris blev utburen på bår- utrullat av Potters Brighton

Tottenhams mardrömssvit fortsätter.
Under lördagen blev Spurs fullständigt utrullat av Brighton & Hove Albion på bortaplan. Hemmalaget vann matchen med 3-0 och dessutom tvingades Hugo Lloris lämna planen på bår.
- Jag kan inte sätta ord på hur mycket det här betyder, säger Brighton-målskytten Aaron Connolly enligt BBC.

Brighton & Hove Albion fick en kanonstart i mötet med Tottenham. Neal Maupay gav hemmalaget ledningen redan efter tre minuters spel - efter en tavla från Hugo Lloris. Efter ett inlägg från vänsterkanten, som Lloris såg ut att kunna tippa över ribban, valde Spurs-målvakten att försöka greppa bollen. I stället tappade han bollen och Maupay var påpassligt framme och nickade in ledningsmålet.

I samband med målet låg Lloris kvar inne i målet med stora smärtor. Fransmannen såg ut att ha skadat axeln/armen i samband med när han föll till backen. Lloris fick även syrgas av den medicinska personalen innan han tvingades lämna planen på bår till förmån för Paulo Gazzaniga.

Brightons mål var lagets snabbaste mål någonsin i Premier League-sammanhang.

Motgångarna fortsatte för Tottenham när Brighton utökade ledningen efter dryga halvtimmen. Återigen kom hemmalaget runt på vänsterkanten med ett inlägg - på plats inne i straffområdet fanns Aaron Connolly som klackade bollen mot mål. Gazzaniga klarade första försöket men Connolly kunde raka in sin egna retur och det var 2-0 till Brighton.

20 minuter in på andra halvlek skulle det smälla igen. Connolly löpte längs med vänsterkansten, vek in i banan och placerade elegant 3-0 intill stolproten.

- Jag kan inte tro att det är sant. Det är en dröm som blir sann, säger Connolly enligt BBC och fortsätter:

- Jag har tittat på Premier League sedan jag var fyra eller fem år och att nu få spela i ligan och göra mål till 3-0 är en dröm som blir sann. Jag visste inte hur jag skulle fira. Jag bara sprang iväg åt andra hållet. Jag kan inte sätta ord på hur mycket det här betyder.

Tottenham mäktade inte med att spräcka hemmalagets nolla, utan Brighton kunde helt rättvist vinna matchen med 3-0.

Brighton och Tottenham var först ut i Premier Leagues åttonde omgång. Resultatet innebär att Spurs står kvar på elva poäng, medan Graham Potters Brighton nu har nio inspelade poäng.