Tottenhams ras på Wembley - tappar i toppstriden efter kollaps mot Wolves

Tottenham såg ut att gå mot ytterligare poäng i tabelltoppen.
Då rasade man ihop totalt och släppte in tre mål på en kvart mot Wolverhampton och förlorade med 3-1.
- Vi måste förstå att vi inte kan hamna i de här situationerna, säger Tottenhamtränaren Mauricio Pochettino, enligt BBC.

Tottenham hade klättrat upp på andra plats i Premier League med två övertygande segrar mot Everton och Bournemouth.

Och när Wolverhampton kom på besök på Wembley började Spurs bäst och hade en tidig frispark som Kieran Tripper slog i målvaktens hörn, men då var Patricio med.

Patrico var också med när Christian Eriksen testade avslut från distans, där han gjorde en snabb räddning och med hjälp av ribban kunde styra bollen över.

Men när Harry Kane testade kunde Patricio inte stå pall längre. Anfallaren vek in från höger och avslutade snyggt i bortre burgaveln, där Patricio var på bollen men inte orkade hålla ut den.

Men i andra halvleken kom raset. Wolverhampton låg på länge och fick utdelning först efter 70 minuter. Då kom Willy Boly högst på en hörna och trycke in bollen.

2-1 kom en stund senare när Jimenez fick en passning utanför straffområdet och avlossade ett skott när han tagit sig in i boxen. Skottet rullade retfullt sakta in vid ena stolpen bakom Hugo Lloris, som inte han ner till hörnet tillräckligt fort.

Och 3-1 kom bara minuter senare när Helder Costa fick en djupledsboll och ensam kunde lirka in bollen bakom Lloris med en försvarare hängandes över sig. Tre mål på en knapp kvart och Tottenham lyckades inte hämta sig.

- Det var svårt att komma tillbaka in i matchen efter deras kvittering. Men det är fotboll. Vi har varit bra i ett par veckor och att fortsätta hålla den nivån är svårt. Vi försökte spela lite mer i andra halvlek, men vi var för raka och jag tror att vi började betala för insatserna i andra matcher. Vi är inte maskiner. Vi måste förstå att vi inte kan hamna i de här situationerna, säger Tottenhamtränaren Mauricio Pochettino, enligt BBC.

Avståndet är fortfarande sex poäng till ligaledarna Liverpool, som möter Arsenal senare på kvällen. För Wolverhampton gav segern de en skjuts upp i tabellen, där de tillfälligt ligger sjua.

Tottenham: Lloris - Trippier, Alderweireld, Sanchez, Davies - Sissoko, Winks - Eriksen, Alli, Son - Kane

Wolves: Patricio - Boherty, Bennett, Coady, Boly, Castro- Neves, Dendoncker - Traore, Jimenez, Cavaliero