Tottenhams usla hemmaform fortsätter - föll igen

Tottenhams usla hemmaform fortsätter. Stoke vann med 2-1 på White Hart Lane - Spurs fjärde förlust på sex matcher på arenan i år.

Mauricio Pochettino.

Tottenhams kris blir allt djupare. Laget med toppambitioner har inte fått till spelet i Premier League, och det är framförallt på hemmaplan som Spurs har problem. Inför mötet med Stoke hade man förlorat tre av fem matcher på White Hart Lane - "The Potters" såg till att det blev en fjärde.

Bojan Krkic gav Stoke en tidig ledning när han redan efter sex minuter tystade White Hart Lane. Jonathan Walters fyllde på i den 33:e minuten och Tottenham orkade inte hämta sig från 2-0-underläget. Nacer Chadli reducerade med en knapp kvart kvar men kom inte riktigt nära en kvittering.

Efter den nya förlusten är Tottenham tolva i Premier League efter elva omgångar.

Publicerad 2014-11-09 kl 16:39