Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Toure tillbaka efter dopingavstängningen: Bättre form än någonsin

Efter sex månaders avstängning är nu Manchester Citys mittback Kolo Toure tillbaka.
- Jag har haft en väldig otur, konstaterar han.

När registreringen för Champions Leagues gruppspel gjordes fanns Manchester Citys nyförvärv Owen Hargreaves inte med. Där fanns däremot ett annat uppseendeväckande namn.
Kolo Toure, som varit avstängd de senaste sex månaderna för dopingbrott, är tillbaka. Han testades positivt för ämnet Bendroflumetiazid. Toure medger att han tagit en tablett som han fått från sin fru och han berättar nu hur han upplevde det när han fick beskedet om dopingavstängningen.
- Jag minns det klart. Jag var hemma när klubbens läkare och Roberto Mancini kom förbi för att berätta vad som hade hänt. Det var en chock att se dem där och jag förstod omedelbart hur det här kunde påverka min karriär. Det var en hemsk upplevelse eftersom jag inte visste vad som skulle hända., säger han enligt the Guardian.

- Managern frågade mig: Kolo, har du tagit några tabletter som hjälper dig att gå på toaletten. Jag svarade ja och då förstod vi att det var dem tabletterna. Jag har haft en väldig otur för jag är inte en sådan person som dopar mig.

Nu förklarar Toure att han är tacksam för att alla i klubben hjälpt honom under avstängningen och förklarar att han är i sitt livs bästa form.
- Jag känner mig helt återhämtad och är i mitt livs form, säger han.
Comebacken kan ske redan i Citys nästa match mot Wigan den 10 september.

Publicerad 2011-09-03 kl 10:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons