Tränarens ilska efter straffmissen: "Ska se till att han aldrig gör om det"

Christos Tzolis bjöd på en straffmiss mot Liverpool.
Det skapade rejäl irritation hos Norwichs tränare Daniel Farke.
- Jag ska se till att han aldrig gör om det här misstaget under hela hans karriär, säger han efter matchen.

Liverpool tog ledningen tidigt när de ställdes mot Norwich i Carabao Cup. Efter bara fyra minuter hittade Takumi Minamino målet. Men sedan stannade målskyttet av och när Norwich i slutet av första halvlek tilldelades en straff hade de chans på kvittering.

Den grekiske landslagsmannen Christos Tzolis var egentligen inte den utsedde straffskytten för kvällen. Ändå klev han fram till elvameterspunkten – och missade. Straffen räddades av Liverpools målvakt Caoimhin Kelleher.

Det skapade rejäl irritation hos hans Daniel Farke tränare, som efter matchen sa att han ska se till att Tzolis ”aldrig gör om det misstaget igen under hela sin karriär”.

- Straffsituationen var såklart vår bästa målchans i den första halvleken. Nu har han gjort det här misstaget en gång, säger Farke enligt Daily Mail.

Norwich har inte lyckats skrapa ihop ett enda poäng på de fem första matcherna i Premier League. Det var en stor besvikelse för Farke att de nu även åkte ur cupen.

- Det är alltid svårt att stå här och försöka förklara ännu en förlust. Vi ville vinna Carabao Cup och nu kan vi inte det. Jag är väldigt besviken, säger han.

Matchen slutade 3-0 till Liverpool, som nu är vidare till åttondelsfinal i cupen.

Publicerad 2021-09-22 kl 08:08