Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Tränarkarusellen igång - Napoli träffar Benitez

Foto: AP

Rafa Benitez med Europa League-bucklan.

Rafael Benitez är på väg att ta över som tränare för Napoli. Eller Real Madrid. Eller PSG. Det beror på vilket land som sprider nyheten.

Det är bra snurr på tränarkarusellen i Europa. Platserna man kan kliva på är främst ett åkdon med PSG, Real Madrid, Chelsea och Napoli. Tränarna som ska hitta en plats är Jose Mourinho, Walter Mazzari, Rafael Benitez och Carlo Ancelotti. De tränare som är på väg bort från samma klubbar. Nu gäller det bara att hitta rätt plats i karusellen.

Rafael Benitez har varit måndagens hetaste namn. Spanjoren lämnar definitivt Chelsea och behöver inte oroa sig för sin framtid efter sin lyckosamma sejour där han styrt laget till Champions League-plats och Europa League-titel. Nu när Jose Mourinho är på väg att ta över Chelsea så ryktas Benitez ta över Walter Mazzari i Napoli.

Enligt Sky Italia har representanter från Napoli flugit till London för att få spanjorens namnteckning innan Chelsea sticker iväg till USA för att avsluta säsongen med några jippomatcher. 

Enligt franska L´Equipe kan det dock mycket väl bli så att Benitez ersätter Carlo Ancelotti i Paris Saint-Germain. Det vill säga om Ancelotti drar till Real Madrid.

Men vad händer om Ancelotti inte drar till Real? Jo, enligt spanska Football Espana kan det bli - just det Rafael Benitez som tar över Real. Som i sin tur alltså ersätts av Jose Mourinho i Chelsea.

Napolis tränare Walter Mazzari - som Benitez kan ersätta i Napoli - är också ett hett namn för PSG.

Karusellen snurrar vidare.

Publicerad 2013-05-20 kl 15:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons