Tre vändningar på 34 minuter - United serieledare efter galen målfest

Manchester Uniteds besök i Reading fick en dramatisk och märklig inledning. Men slutade med United som serieledare.

Efter att Manchester City kryssat mot Everton tidigare på lördagen fanns chansen för Manchester United att ta över ledningen i Premier League. Men det var Hal Robson-Kanu som noterades först i målprotokollet. Det tog bara åtta minuter innan hemmalaget Reading hade lednignen.

Om det var snabbt så var vändningen ännu kvickare. I den 13:e minuten assisterade Ashley Young Anderson till 1-1 och bara tre minuter senare fick United straff. Den satte Wayne Rooney utan problem till 2-1.
Men målfesten bara fortsatte. I den 19:e minuten satte Adam Le Fondre en nick som innebar 2-2, men en poäng räcker för United för att behålla serieledningen.

Och i den 23:e minuten kom en kopia av 2-2-målet, men den här gången var det Morrisons panna som var sist på bollen. 3-2 för Reading, otroliga fem mål på 23 minuter.

Efter en halvtimme vände matchen helt och hållet på nytt. Evra assisterade Rooeny till 3-3 och fyra minuter senare spelade Rooney fram Van Persie till 3-4.

Den otroliga första halvleken ledde till två tajtare lag i den andra. Det blev inga fler mål och United kunde därför lämna lördagen som serieledare.
Publicerad 2012-12-01 kl 20:24