Tredje raka segern och tredje raka nollan för United

Det gick inte lika enkelt som i de två första matcherna.
Men Manchester United besegrade Leicester med 2-0 och toppar Premier League.
- Jag tycker att vi spelade väldigt bra, säger United-managern José Mourinho till BT Sport.

På läktaren i första matchen, på bänken i den andra. När Manchester United mötte Leicester på Old Trafford så var svenske backen Victor Nilsson Lindelöf tillbaka på läktaren.

United som inlett Premier League med två 4-0-segrar, skulle inte få samma bekväma resa mot Leicester.

Hemmalaget tryckte på hårt från start och skapade flera chanser. Efter knappa 20 minuter fick man också bollen i nät. Juan Mata slog in en retur, men blåstes av för offside. Reprisbilderna visade att det var korrekt. Minuterna senare hade Mata ett mycket vasst skott som Kasper Schmeichel räddade.

I inledningen på den andra halvleken fick United straff efter att Danny Simpson tagit bollen med handen. Romelu Lukaku klev fram för hemmalaget, men Kasper Schmeichel gick åt rätt håll och kunde rädda en svag straff.

Det såg länge ut att vara stolpe ut för United. Men målet skulle komma, i den 70:e minuten lämnades inhopparen Marcus Rashford omarkerad i straffområdet och anfallaren kunde styra in 1-0.

Drygt tio minuter senare kom också 2-0 när Marouane Fellaini styrde in bollen efter Jesse Lingards inlägg.

Manchester United vann matchen med 2-0 och tog sin tredje raka seger och tredje raka nolla.

- Jag tycker att vi spelade väldigt bra, säger United-managern José Mourinho till BT Sport.