Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Trots hjärtoperationen - Redknapp tillbaka

Två veckor efter Harry Redknapps hjärtoperation planerar han comeback. Och han inser att jobbet kan vara farligt.
- Graeme Souness hade en bypassoperation. Tar inte sir Alex Ferguson tabletter för sitt hjärta? Och Sam Allardyce i West Ham har haft hjärtproblem, konstaterar han.

I måndags opererade Harry Redknapp hjärtat sedan han fått bröstsmärtor och svårt att andas när han sprang på ett löpband hemma. Han valde att vända sig till klubbens läkare istället för en hjärtspecialist men klubbläkaren skickade honom vidare.
- Det var inte en hjärtinfarkt. Specialisten sa att det var dags att fixa mina hjärtkärl, berättar Redknapp för the Sun.

- Jag var inte så rädd om jag ska vara ärlig, men det var helt klart en varningssignal från kroppen

Men han planerar inte att sluta med fotbollen på grund av hjärtproblemen.
- Sådant här händer när du fyllt 60 år. Andra fotbollstränare har också haft hjärtproblem och det är ett jobb med mycket stress. Men ålder spelar också en stor roll, säger han och tillägger:

- Graeme Souness hade en bypassoperation. Tar inte sir Alex Ferguson tabletter för sitt hjärta? Och Sam Allardyce i West Ham har haft hjärtproblem.

Redknapp kommer inte att medverka i helgen när Tottenham möter Fulham i ett bortaderby på Craven Cottage. Däremot ska han snart vara tillbaka. Enligt Redknapp har hans hustru Sandra redan tröttnat på att ha honom hemma. Och han har bästa medicinen mot stress klar för sig - han ska leka med barnbarnen.

Publicerad 2011-11-05 kl 13:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons