Trots Tevez straffmiss - City hänger på i toppen

Carlos Tevez missade en straff, men tack vare Adam Johnsons mål biter sig Manchester City kvar i Premier Leagues topp efter 1-0 mot Blackpool.

Adam Johnson gav Manchester City ledningen i 34:e minuten – och det skulle bli matchens enda mål - men det saknades inte chanser för fler, särskilt inte för Carlos Tevez.

Citystjärnan som missade en straff strax efter Johnsons ledningsmål hade en bra chans precis i matchens öppningsskede då han fick tag i en dålig bakåtpass, men han sköt utanför.

I andra halvlek hade han öppet mål efter att ha rundat Richard Kingson i Blackpools mål - men han halkade och fick aldrig till något skott.

Vinsten gör att City ligger på lika många poäng som Manchester United i PL-toppen, men man har sämre målskillnad, och två matcher mer spelade.

Publicerad 2011-01-01 kl 18:34