Tung dag för svenskarna i Championship

Championship

Nej, det blev inte mycket jubel för svenskarna som var i farten i Championship under lördagen.

Leeds, som både Pontus Jansson och Pawel Cibicki återigen startade för, föll borta mot jumbon Birmingham med 1-0 efter ett sent mål. Anfallaren Cibicki blev utbytt redan i 55:e minuten.

Yttermittfältaren Niclas Eliasson fick nöja sig med ett inhopp i den 87:e minuten när hans Bristol City förlorade med 2-1 på hemmaplan mot Wolverhampton.

Landslagsmittfältaren Sebastian Larsson spelade hela matchen för sitt Hull hemma mot Fulham, men laget tappade en 2-0-ledning till 2-2.

Joel Asoro och Marcus Olsson är de enda svenskarna som kan glädjas över tre poäng under lördagen, men Asoro satt på bänken under hela matchen när Sunderland besegrade Nottingham och Olsson hoppade in i den 81:a minuten när Derby vann mot Ipswich.