Tung förlust för Arsenal - flera storlag ute ur ligacupen

Arsenal förlorade mycket överraskande borta mot Championship-laget Sheffield Wednesday i fjärde omgången av engelska ligacupen med klara 0-3 och är därmed utslaget.

Arsenal förlorade överraskande borta mot Championship-laget Sheffield Wednesday i fjärde omgången av engelska ligacupen med 0-3 och är utslaget.

London-laget stod för en svag insats och låg under med 0-2 redan i paus. Sju minuter in i andra halvlek satte sedan Sam Hutchinson spiken i kistan då han stötte in 3-0 efter en vacker frisparksvariant.

Som om det inte vore nog med förlusten, åkte Arsenal på två tunga skador. Efter fem minuter haltade Alex Oxlade-Chamberlain av, och bara 13 minuter senare tvingades även hans ersättare Theo Walcott bryta matchen.

Chelsea svarade för ett nästintill lika stort fiasko. Eller vad sägs om förlust efter straffar mot Stoke?

Stoke var på väg mot segern redan efter ordinarie tid, men Loic Remy kvitterade till 1-1 i 90:e minuten. I straffläggningen blev sedan Eden Hazard syndabock för Chelsea, när han missade sin avgörande straff, vilket innebar 5-4 för Stoke.

Martin Olsson spelade hela matchen när hans Norwich föll mot Everton, också det efter straffar.

Publicerad 2015-10-28 kl 00:01