POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
38v

Tung lördag för Championship-svenskarna

Foto: Bildbyrån.

Svenskarna hade i dag en tung dag i Championship. 
Pontus Janssons Leeds föll och Swansea kryssade i ligan. 

I dag kom två svenskar till spel i den engelska andraligan Championship. Pontus Jansson gjorde 90 minuter för sitt Leeds i lagets 2-1-förlut mot Birmingham, men fick trots det ett bra betyg efter matchen av lokaltidningen Yorkshire Evening Post med 7/10.

"Slutresultatet är föga smickrande, men Birmingham hade bara fyra skott under hela matchen. Inte en brilliant match, men bättre än de flesta", skiver tidningen om Janssons insats. 

För Graham Potters Swansea - med svensktrio Martin Olsson, Kristoffer Nordfeldt och Joel Asoro - blev det kryss mot Middlesbrough (0-0). Olsson var ende svensk som kom till spel och gjorde 90 minuter från sin position som vänsterback. Nordfeldt satt i sin tur på bänken, medan Asoro var utanför truppen. 

"Borde har gjort det bättre från hans nickläge och blev ofta uppfångad på offensiv planhalva. Kom in i några bra positioner på vänsterkanten, men kvaliteten och besluttagandet var inte det bästa, även om han drog sitt strå till stacken", skriver Wales Online om Olssons insats och gav svensken en femma i betyg. 

Leeds toppar ännu tabellen, medan Swansea är på 14:e-plats i Championship. 

Publicerad 2018-09-22 kl 21:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå