Tung PL-comeback för André Villas-Boas - Tottenham föll

André Villas-Boas är tillbaka i Premier League.
Men han vill nog gärna glömma comebacken - Tottenham förlorade med 1-2 mot Newcastle.

Tottenham, som i våras blev av med sin Champions League-plats till Chelsea, fick en tråkig start på ligasäsongen med förlusten borta mot Newcastle med 1—2. Hemmalaget tog ledningen i 54:e minuten genom Demba Ba efter ett långt anfall där man hade bollen inom laget i en dryg minut.

Jermain Defoe kvitterade i 76:e minuten, men bara fyra minuter senare fick Newcastle en straff som Hatem Ben Arfa satte. Tottenham hade ett par hyfsade chanser till kvittering på slutet.