POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Tungt för Premier League-svenskarna - Guidetti, Kacaniklic och Tankovic på läktaren

Foto: Stoke City

John Guidettis tuffa tid i Stoke fortsätter. Mot Tottenham är han för andra matchen i rad placerad på läktaren. Det är även Kacaniklic och Tankovic i Fulham.

John Guidettis utlåning till Stoke har inte alls gett det han hoppades på och han har inte fått företroende av tränaren Mark Hughes. Efter att svensken öppet kritiserade Hughes har han hamnat rejält i frysboxen. I förra matchen mot Cardiff fick Guidetti inte ens plats på bänken.
- Det är olyckligt och det har varit tufft för John, men han kommer att få möjlighet att spela de tre sista matcherna, hoppas jag, sa Mark Hughes till Stoke Sentinel efter den matchen.

Men i dagens möte mot Tottenham är han återigen placerad på läktaren. Stoke satsar istället på Peter Crouch och Peter Odemwingie på topp.

Även Fulhams svenskar är placerade på läktaren. Kacaniklic och Tankovic får inte chansen mot Hull. Kacaniklic fick starta senast mot Tottenham och spelade hela matchen när Fulham fick stryk med 3-1. Även då var Tankovic placerad på läktaren.

En Premier League-svensk som dock får spela under lördagen är Jonas Olsson. Han startar för sitt West Bromwich i hemmamötet med West Ham.

Klockan 18.30 spelar Norwich borta mot Manchester United och där kan både Martin Olsson och Johan Elmander komma att medverka.

Publicerad 2014-04-26 kl 15:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå