Norwich-Sunderland 2-1
1-0 Bassong 8'
2-0 Pilkington
2-1 Gardner 44'

Efter åtta minuter tog Norwich ledningen med 1-0- Efter en fast situation nådde bollen till slut Bassong som kunde peta in matchens första mål.

I den 37:e minuten ökade Norwich på till 2-0. Pilkington fick bollen en bit in på Sunderlands planhalva, löpte sig loss och tog sig in i straffområdet. En försvarare hann ikapp och då dribblade Pilkington sig loss innan han snyggt satte 2-0.

Strax innan halvtid reducerade Sunderland. Johnson kom loss till vänster och hittade in i banan till Gardner som tryckte till direkt. Ett bra avslut, hårt och nere vid Bunns vänstra stolpe.

Norwich vann med 2-1. Tungt för Sunderland som nu ligger på 17:e plats, en poäng före Southampton som ligger på nedflyttningsplats. Norwich är tolva i ligan.

Norwich: Bunn; Garrido, Bassong, R. Bennett, Whittaker; Pilkington, Johnson, Tettey, Snodgrass; Hoolahan; Holt.

Sunderland: Mignolet, Bardsley, Rose, Larsson, Gardner, Kilgallon, Johnson, McClean, Cuellar, Fletcher, Sessegnon.
Publicerad 2012-12-02 kl 18:56