Tungt poängtapp för Leicester - men upp på andra plats i tabellen

Crystal Palace och Leicester delade på poängen på Selhurst Park (1-1).
Poängräddare blev gästernas Harvey Barnes - som tryckte dit kvitteringens i matchens slutskede.
- Vi reste oss i den andra halvleken, säger Palace-backen James Tomkins.

Leicester mot Crystal Palace - ett av ligans mest formstarka mot ett lag som sett allt mer tandlöst ut efter sin fina säsongsinledning.

Det var också gästerna som inledde matchen bäst. Redan i matchminut 19 tilldelades man en straff, men Kelechi Iheanacho sumpade möjligheten från elva meter.

Istället var det Palace och Wilfried Zaha som skulle göra matchens första mål. I matchens slutskede fick Harvey Barnes dit 1-1, ett resultat som skulle stå sig matchen ut.

Enpoängaren innebär att Leicester tar sig upp på andra plats i tabellen, med tre poäng upp till serieledande Liverpool. Palace går förbi Newcastle och upp på 13:e plats.

- Vi var inte alls med i matchen i första halvlek. Vi var nervösa, efter att ha förlorat flera matcher i följd. I andra halvlek visade vi en annan sida, säger Palace-backen James Tomkins enligt BBC.

- Wilfried Zaha visar återigen att han är en klasspelare.