TV: Alexander Kacaniklic målskytt

Landslagets Alexander Kacaniklic stod för ett mål när hans Fulham föll hemma mot Manchester United med 3-1.

Manchester Uniteds seger var odiskutabel och grunden lade man redan i första halvleken. Antonio Valencia öppnade målskyttet redan i nionde minuten och Robin van Persie fyllde på med 2-0 med en rökare i krysset. Rooney avsluta målskyttet i första halvlek och United gick till pausvila med 3-0.

Alexander Kacaniklic byttes in i den 61:a minuten och fyra minuter senare reducerade 22-åringen för sitt Fulham. Skottet touchade Wayne Rooney och satt i bortre hörnet. Men närmare än så kom inte London-klubben.