TV: Alexis Sanchez briljant när Arsenal körde över Watford

Med ett mål och en assist blev Alexis Sanchez stor frontfigur i Arsenals 4-0-seger mot Watford.

Det blev en drömstart på lördagens hemmamatch mot Watford för Arsenal. Alexis Sanchez satte 1-0 redan efter några minuter. Chilenaren nickade först, en nick som räddades. Returen stötte han dock in i mål.

I slutet av den fösta halvleken skulle Sanchez återigen vara delaktig i ett Arsenal-mål. Denna gång agerade chilenaren framspelare när han behärskat spelade bollen i sidled till Alex Iwobi som satte 2-0.

Arsene Wengers mannar fick sedan även en kanonstart på den andra halvleken och efter att Hector Bellerin följt med upp i ett anfall fick spanjoren också avsluta detsamma och resultattavlan på Emirates visade 3-0.

I matchens absoluta slutskede skulle sedan Theo Walcott skriva slutresultatet till 4-0 efter ett snyggt förarbete av Joel Campbell.

Se mål från Arsenals match i sportsändningen ovan.