Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

TV: Ancelotti gläds åt Ranieri: "Förtjänar en titel"

Försök igen

ENGLAND

TV: Ancelotti gläds åt Ranieri: "Förtjänar en titel"

Claudio Ranieri är på väg mot sin första ligatitel i karriären och kollegan Carlo Ancelotti gläds åt framgången för Leicester.
- Jag är riktigt, riktigt glad, säger han.

Annons

Leicester City gör succé i Premier League och är på väg mot sin första titel i historien. För lagets manager Claudio Ranieri är det liknande läge. Trots en 30-årig tränarkarriär med klubbar som Juventus, Napoli, Fiorentina, Valencia, Atletico Madrid, Chelsea, Roma, Inter och Monaco på sitt CV har Ranieri aldrig tagit ett ligaguld.
Cupguldet med Valencia 1999 står ganska ensamt i Ranieri prisskåp. 

En manager med desto mindre plats över i sitt prisskåp är Carlo Ancelotti, som i sommar tar över Bayern München. Han gläds åt sin kollega, men är också överraskad.

- Vem är inte överraskad? Jag känner Ranieri. Jag vet hur seriös han är, hur professionell han är och hur fokuserad han är på sitt jobb. Han fokuserar på varje liten detalj och det är inte någon överraskning. Det som överraskar är att laget hade problem förra säsongen men den här säsongen kan slåss om titeln. De visar fantastisk kvalitet som ett lag och individuellt. (Jamie) Vardy har en fantastisk säsong men framför allt handlar det om laget. Det är sant att Vardy gjort många mål men arbetet som laget gör tillsammans i varje match är fantastiskt, säger han.

Är du glad för Ranieris skull?
- Jag är riktigt, riktigt glad. Han har haft en fantastsik karriär och har leverat i varje land han har tränat i. Han förtjänar titlar.

Publicerad 2016-02-25 kl 17:43
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER