POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

TV: Arsenal-legendaren: "Spelarna har svikit Arsene"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Arsene Wenger har fått stå ut med mängder av kritik efter 10-2-förnedringen mot Bayern. Men klubblegendaren Patrick Vieira menar att spelarna också måste stå sitt kast.
- Jag tycker att det är viktigt att spelarna tar ansvar och tittar sig själv i spegeln också, säger fransmannen.

Efter att Arsenal blivit utslaget ur Champions League efter dubbla 5-1-förluster mot Bayern München är Arsene Wenger kanske mer hårt ansatt än någonsin tidigare. På Emirates Stadium syntes plakat med texten "Wenger out" och fansen sjöng även om fransmannens avgång.

Klubblegendaren Patrick Vieira, som spelade under Wenger i nio år, menar att Arsenal-spelarna kommit undan kritiken för lätt när det mesta varit fokuserat på managern.

- Jag tror att han går igenom en tuff tid men jag känner Arsene och han är inte den typen av person som kommer att kasta in handduken och bara lämna i den här situationen. Han kommer att slåss för det för han har stolthet och han kommer att ge allt som han har gjort för den här klubben. Men jag tycker att i vissa situationer måste du titta på spelarna också. Jag tycker att i vissa situationer har spelarna svikit Arsene mycket. Tränare har ansvar men spelare har ansvar också, säger Vieira.

- Så ja, vi kan prata om Arsene och vi kan prata om andra saker, men jag tycker att det är viktigt att spelarna tar ansvar och tittar sig själv i spegeln också.

Den förre stjärnmittfältaren vill inte tycka till angående Wengers vara eller icke vara i Arsenal efter den här säsongen.

- Jag tycker inte det skulle vara rättvist för mig att säga vare sig det är tid för honom att gå eller inte. Jag tror att Arsenal vet bättre än någon annan vad han har uppnått med den här klubben och han vet vad han vill och han kommer att ta ett beslut, säger Vieira.

Se Vieira prata om Wenger och Arsenal i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-10 kl 22:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå