TV: Arsenal nära tappa 2-0 på tilläggstid - men segrade

Crystal Palace radade upp chanser hemma mot Arsenal och var oerhört nära att tappa en 2-0-ledning på tilläggstid. Men stolpen räddade gästerna i den 95:e minuten.

Ett Arsenal i bra form gästade Crystal Palace. Arsene Wenger ställde ut ett offensivt lag med Welbeck, Alexis och Giroud på planen.

Det blev en drömstart för Arsenal när man fick straff direkt och Santi Cazorla säkert satte 1-0 i den 8:e minuten.

Precis innan halvtidspausen kunde Oliver Giroud öka på till 2-0 från nära håll.

I den andra halvleken handlade det mesta om Crystal Palace. Hemmalaget radade upp chanser men Ospina i gästernas mål höll länge tätt. Men på tilläggstid skulle det bli riktigt svettigt för Arsenal.

Först reducerade Glenn Murray i den 94:e minuten. I anfallet efter hade de flesta nog redan räknat in även ett kvitteringsmål. Murray nickade bollen förbi Ospina, men Arsenal räddades av stolpen.

Arsenal blev vinnare i London-derbyt trots att det blev riktigt svettigt i slutet.

Se det svettiga slutet i Sporten i klippet ovan!

Publicerad 2015-02-21 kl 18:08