TV: Arsenals deppiga kväll - poängtapp och mållöst mot United

Arsenal kunde ta tillbaka serieledningen från Chelsea.

Så blev det inte.

Efter 0-0 mot Manchester United lämnade Londonlaget Emirates Stadium, till hemmafansens burop.

Båda klubbarna kom revanschlystna till mötet på Emirates stadium. Manchester United kryssade ju bara mot Fulham senast, efter att Darren Bent nickat in 2-2 på övertid. Och Arsenal blev rejält utskåpat av ett Liverpool som vann med hela 5-1.

På onsdagen var både David Moyes och Arsene Wengers taggade från början. Redan efter en minut kom Robin van Persie helt fri, men avslutade rakt på målvakten Woicech Szczesny. I nästa anfall hade Olivier Giroud en bra nick, som dock slank utanför David De Geas stolpe.

I andra halvlek haglade chanserna åt båda lagen, men både De Gea och Szczesny svarade för flera bra räddningar.

Några mål blev det aldrig, och efter 0-0-resultatet ligger Arsenal kvar som tvåa, en poäng efter Chelsea och en poäng före Manchester City i tabellen.

Manchester United: De Gea - Rafael, Smalling, Vidic, Evra - Valencia, Cleverley, Carrick, Mata - Rooney, Van Persie.

Arsenal: Szczesny; Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs; Arteta, Wilshere; Rosicky, Özil, Cazorla; Giroud.

Se höjdpunkter från matchen i Sporten från onsdagskvällen. Drygt sex minuter in i klippet!

Publicerad 2014-02-12 kl 22:35