Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Ashton om Liverpool: "De är sårbara - tror på skräll"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det är ett Liverpool med stukat självförtroende som möter Bournemouth på bortaplan i kväll. Då tror Fotbollskanalens videokrönikör Neil Ashton på en skräll.
- Ingen tvekan om att Liverpool är sårbara inför mötet, säger han.

Bournemouth-Liverpool låter normalt inte som någon jämn historia. Men inför mötet lagen emellan i kväll ser det ut att kunna bli en riktig rysare. Liverpool kommer till mötet med ett rejält stukat självförtroende. I Champions League blev man brädade av Basel och i ligan i helgen åkte men på en rejäl smäll (0-3) mot Manchester United på Old Trafford.
- Ingen tvekan om att Liverpool är sårbara inför mötet. De möter Championship-ledarna, ett lag som har så mycket självförtroende och absolut ingenting att förlora i det här mötet, säger Neil Ashton.

- De satte åtta på Birmingham på St Andrews för några veckor sedan. Och i helgen fem mot Cardiff. De ser ostoppbara ut för tillfället och de kan inte vänta på att få möta Liverpool. Det är ingen tvekan, Brendan Rodgers och hans lag letar efter självförtroende. Det syntes i sättet de spelade på Old Trafford.

För Liverpool väntar Arsenal i Premier League till helgen. Men Neil Ashton menar ändå att man måste sätta ut det bästa laget i mötet med Bournemouth, med förre MFF:aren Tokelo Rantie i laget.
- Liverpool har inte råd att förlora. Han måste sätta ut ett starkt lag, han kan inte förlora.

- Jag tror att det kommer att bli en skräll här.

Publicerad 2014-12-17 kl 13:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons