Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Ashton: "Wenger har halkat efter"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Förutom en FA-cuptitel i fjol så fortsätter Arsenal att underprestera. Fotbollskanalens videokrönikör tror inte längre att Arsene Wenger är rätt man att leda laget.
- Han var före sin tid när han kom, nu har han halkat efter.

Det är över tio år sedan Arsenal vann en ligatitel. Förra året lyckades man ta hem FA-cupen, men detta till trots törstar klubben efter framgång. Förlusten mot Manchester United var en smärtsam påminnelse om att laget halkat efter i toppen, det menar Fotbollskanalens videokrönikör Neil Ashton.
- De är en skugga av sitt forna jag och sin forna framgång, och Arsenal-supportrarna vet det. Titta bara på hur de vände sig mot sitt lag på Emirates i helgen. De kan hantera att förlora mot Manchester United om de verkligen tror att de har ett lag för att slåss med topplagen. Men det handlar inte om att stänga gapet till United för tillfället, för de är i en övergångsperiod, säger Ashton.

- Det handlar om att kunna utmana Chelsea och för tillfället kan de inte göra det.

Efter 12 omgångar är Arsenal 15 poäng bakom ledande Chelsea i Premier League. En placering i den absoluta toppen ser avlägsen ut och Neil Ashton menar att det börjar bli dags att byta ledarskap.
- Arsenal har inte laget för det, och de har inte tränaren är jag rädd. Arsene Wenger var före sin tid när han kom till engelsk fotboll, nu har han halkat efter tiden.

- Arsenals spelare är inte ens nära att utmana på den högsta nivån och det är ett problem för Arsenal, för vem vänder dom sig till härnäst? Det är upp till Arsene Wenger att bestämma. För klubben kommer aldrig att ta det beslutet, Wenger har åstadkommit alldeles för mycket i klubben för att lämna på någon annans villkor än sina egna, säger Ashton.

Publicerad 2014-11-24 kl 10:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons