POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Åslund och Lundh om Uniteds chanser: "Liverpool känns som favorit"

Nästa

Avbryt
Försök igen

På söndag väntar en klassisk sammandrabbning när Manchester United kommer på besök till Anfield. Olof Lundh och Martin Åslund förutser en möjlig hemmaseger.
- Liverpool känns som en favorit, säger Lundh.

Just nu är det United som kamperar på den fjärde och sista Champions League-platsen i tabellen, medan Liverpool är en placering och två poäng bakom, som femma. Därmed står mycket på spel, och fotobllskanalen.se konsulterar experterna Martin Åslund och Olof Lundh för att höra vad de tror om förutsättningarna.

- Det känns som att Liverpool är en liten, liten favorit. Även om det gick att känna igen United nu senast mot Tottenham (seger 3-0) har det sett svajigt ut under Louis van Gaal. Laget åkte exempelvis ut mot Arsenal i FA-cupen, säger Lundh som pekar på att man inte riktigt vet var man har klubben från match till match.
- Liverpool gör vad som krävs i sina matcher, som mot Swansea (seger med 1-0). Det ser inte alltid jättevacker ut, men de vinner.

Martin Åslund passar på att ge en taktisk inblick i vilka valmöjligheter de båda tränarna van Gaal och Brendan Rodgers har, när det gäller att formera sina respektive uppställningar.

- Rent formmässigt är Liverpool definitivt bättre just nu, men man ska komma ihåg att det här är en väldigt speciell match, säger han.

Publicerad 2015-03-21 kl 11:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå