TV: Benteke avgjorde när Liverpool tog andra raka

Chrstian Benteke blev stor matchhjälte för Liverpool som under onsdagskvällen besegrade Sunderland på Stadium of Light.
- Jag kom till Liverpool för att göra mål och hoppas att det fortsätter så, säger han till Viasat.

Jürgen Klopps Liverpool kom till mötet på Stadium of Light stärkta av den färska 1-0-seger mot höstens sensationslag Leicester City.

I Sunderland - där varken Toivonen eller Larsson kom till spel - fanns det betydligt färre glädjeämnen då laget kom till mötet med fyra raka förluster.

Efter en mållös första halvlek slog Christian Benteke till direkt efter paus när han förvaltade Adam Lallanas passning och slog in 0-1.

Målet visade sig bli matchens enda och segern innebär att Liverpool hoppar upp från en tionde till en sjunde plats i tabellen när halva säsongen är spelad.

- Jag kom till Liverpool för att göra mål, jag känner mig i bra form och hoppas att det (målskyttet) kan fortsätta, säger Benteke i Viasat.

Killen som stod för den målgivande passningen fyller i:

- Det här var ett väldigt bra resultat i en svår bortamatch, mot ett lag som ger allt för varje poäng. Jag hoppas att vi kan ta tre nya poäng på lördag (borta mot West Ham), säger Lallana

I och med segern har The Reds fem poäng upp till Champions League-plats när Premier League är tillbaka efter årsskiftet.