Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Caballero: "Hoppas jag återbetalat Pellegrini för förtroendet"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Willy Caballero fick förtroendet i Manchester Citys mål i ligacupfinalen mot Liverpool. Efter matchen tackade han managern Manuel Pellegrini för förtroendet.
- Det har varit en svår vecka, säger han. 

De flesta lag har för vana att lufta reserver i ligacupen. I alla fall fram till finalen. När det däremot drar ihop sig på Wembley får a-laget klivar fram och så resonerade både Manchester City och Liverpool. Men en liten skillnad - Willy Caballero vaktade Citys mål istället för Joe Hart. 
Caballero har fått förtroendet i hela ligacupen och Pellegrini ändrade sig inte bara för att det vankades final.

Caballero gjorde också sin manager nöjd. Efter 1-1 och en mållös förlängning blev Caballero stor hjälte i straffläggningen med sina tre räddningar.

- Det var en svår vecka för mig men att få chansen att spela i den här cupen varje minut har känts bra. Samtidigt spelade moståndarna med sina bästa spelare. Jag måste vara ärlig, det var en härlig känsla för mig att vara med i startelvan och jag försökte ge mitt bästa för Manuel för att återbetala honom för förtroendet. Förhoppningsvis kan jag säga att jag gav honom lite hopp.

- Jag mår fantastiskt efter straffarna. Det har varit svårt för mig, för Manuel och för hans ledarstab eftersom han var tvungen att ta beslutet om jag skulle vara med i startelvan. Jag känner mig fantastisk eftersom jag spelat varje minut. Jag försökte njuta i dag - den var strålande. Nu måste jag träffa min familj och ge dem en stor kram för utan dem hade jag omöjligt kunnat träna på och vara så bra när jag fick chansen. 

Publicerad 2016-02-29 kl 14:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons