TV: Chelsea nära ligatiteln - vände i andra halvlek

Scottish Premiership

Leicesters sergersvit stannade vid fyra matcher efter att serieledande Chelsea besegrat The Foxes med 3-1.

West Ham, West Bromwich, Swansea och Burnley. Det är klubbarna som den senaste tiden har åkt på förluster i Leicesters desperata jakt för att säkra fortsatt spel i Premier League för den kommande säsongen. Men mot Chelsea var det stopp. Serieledaren vann med 3—1 efter två sena mål av John Terry och Ramirez.

Någon säker seger var det dock inte.

Leicester inledde klart bäst, skapade en hel del chanser och tog välförtjänt ledningen när Marc Albrighton skickade in 1—0 på tilläggstid av den första halvleken.

Det var dock en ledning som inte varade särskilt länge. Redan tre minuter in i andra kvitterade Didier Droga, och i slutet ordnade Terry och Ramirez tre nya poäng till Londonklubben. Med segern har Chelsea ligaavgörandet helt i egna händer. Tre nya poäng är nämligen allt som behövs för att säkra Premier League-titeln. På söndag väntar ett möte med Crystal Palace.

Publicerad 2015-04-30 kl 08:15