TV: Chelsea tappade poäng hemma mot West Bromwich

Chelsea hade ledningen två gånger om hemma mot West Bromwich men tappade ledningarna och därmed poängen.

West Bromwich är även fortsatt före Chelsea i tabellen. Londonlaget hade chansen att gå om vid seger hemma på Stamford Bridge och öppnade också med ett mål från Cesar Azpilicueta i den första halvleken.
Craig Gardner kvitterade dock med ett distansskott till till 1-1, även det i den första halvleken.

I den andra återtog Chelsea ledningen. Willian serverade nyinbytte 19-åringen Kenedy - ett brassesamarbete som resulterade i Kenedys första ligamål i den sjätte matchen.
Men även den ledningen skulle kvitteras. James McClean sköt 2-2 i den 86:e minuten och när slutsignalen ljöd fick Chelseaspelarna lämna planen till burop från sina fans. Något laget nog är ganska vana vid den här säsongen.