TV: Chelsea vände - inhoppare matchvinnare

Serieledarna Chelsea vann borta mot Hull med 3-2. Inhopparen Loic Remy blev stor matchvinnare.

Anfallaren hade bara varit på planen i två minuter när han styrde in Willians inspel med kvarten kvar.

Chelsea tog tag i matchen omgående och fick en drömstart och ledde med 2-0 efter mål av Hazard och Costa efter tio minuter. Men Hull kom tillbaka och hade kvitterat innan det ens gått en halvtimme. Ahmed Eissa gjorde det första och Abel Hernandez det andra efter att Chelseas målvakt Thibaut Courtois gjort en jättetavla.

Se målen från matchen i Sporten i spelaren ovan.

Så var matchen:

Bortalaget fick en kanonstart på matchen och efter blott nio minuter stod det 2-0 till Chelsea efter att Eden Hazard och Diego Costa nätat.

Men Hull kom tillbaka och Ahmed Eissa reducerade tiull 1-2 efter 26 minuter. Blott två minuter senare var det kvitterat efter att Chelseas stjärnmålvakt Thibaut Courtois gjort en jättetavla. Han fintade bort den första Hull-spelaren som störde, men sedan fick Courtois bollen för långt ifrån sig och Abel Hernandez kvitterade i öppet mål.

2-2 var resultatet i halvtid.

Efter 62 minuters spel revanscherade sig Thibaut Courtois för tavlan vid 2-2-målet - och det rejält. Han stod för en minst sagt imponerande trippelräddning när Hull fullkomligt bombarderade honom.

I den 76:e minuten kunde Chelsea återta ledningen när Loic Remy styrde in bollen, framspelad av Willian.Remy hade bara varit på planen i ett par minuter efter att han ersatt Diego Costa. 3-2 blev också slutresultatet.

Hull: McGregor - Dawson, Bruce, McShane - Eissa, Livermore, Meyler, Ramirez, Robertson - N´Doye, Hernandez.

Chelsea: Courtois - Ivanovic, Cahill, Terry, Luis - Fabregas, Matic, Willian, Ramires - Hazard, Costa.

Publicerad 2015-03-22 kl 18:56