Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Chelseahjälten om kontraktet: "Det får gå som det går"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Frank Lampard visar sitt stöd till fansen.

Frank Lampard blev stor matchvinnare för Chelsea mot Everton. Men mittfältaren vet ännu inte om han får stanna i klubben.
- Vi har inte pratat (om ett nytt kontrakt) de senaste veckorna. Det får gå som det går, säger han till BBC.

Frank Lampard levererade en högklassig insats för sitt Chelsea mot Everton. Med sina två mål vände ikonen matchen och fixade tre poäng för sitt älskade Chelsea. Men ändå växer oron för att veteranen kan komma att lämna klubben.

- Vi har inte pratat (om ett nytt kontrakt) de senaste veckorna och jag koncentrerar mig bara på att spela. Att spela matcher ge mig tillräcklig tillfredsställning. Sedan får det gå som det går, säger engelsmannen till BBC.

Lampard sitter på ett utgående kontrakt till sommaren och klubben har meddelat att de inte planerar att förlänga det. Chelsea-fansen har öppet visat sitt missnöje för beslutet och sitt stöd för Lampard. Mot Everton hölls skyltar upp med texten "Sign him up" som uppmanade tränaren Rafael Benitez till att förlänga kontraktet.

- De (fansen) har varit helt otroliga. Från min första minut i klubben, jag har sagt det miljon gånger, så har de alltid varit bakom mig och jag kommer alltid att ha Chelsea i mitt liv.

Som den professionelle fotbollsspelaren Lampard är vill han inte lägga alltför mycket fokus på kontraktssituationen. Det enda Frank vill göra är att spela så mycket fotboll som möjligt.

- Jag hoppas att (det nya året) ger mig speltid i ett vinnande lag. Jag kommer att fortsätta göra mitt bästa som jag alltid har gjort här, säger han till Sky Sports.

Med Lampards två nya mål är veteranen nu bara ett mål från klubbens bäste målgörare genom tiderna, Kerry Dixon.

Publicerad 2012-12-30 kl 18:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons