TV: City med i guldstriden efter tre nya poäng

Sunderland tog emot Manchester City i Premier League.

Sunderland tog emot ligatvåan Manchester City hemma på Stadium of Light.

I den 7:e minuten fick Agüero bollen serverad inne i straffområdet, och satte distinkt dit den till 1-0 för City. På samma gång skadade han sig, men var uppe på benen igen efter några minuter.

Matchen fick avbrytas med tio minuter kvar att spela av första halvleken då Demichelis åkte på en smäll mot huvudet. Han kunde dock fortsätta spela.

Några minuter innan halvtid var Sunderland nära att kvittera, men Hart räddade. Citys målvakt gjorde för övrigt sin 253:e match i klubben, vilket innebär att han är den spelare som har gjort flest matcher för City tillsammans med Richard Dunn.

Sunderland låg på lite med kvarten kvar att spela, men Hart var säker i mål. Matchen slutade också 0-1.

Så ställer lagen upp:

Sunderland: Mannone - Jones, O'Shea, Kone, Kirchhoff - van Aanholt, Cattermole, M'Vila, Borini - Lens, Defoe.

Manchester City: Hart - Sagna, Demichelis, Otamendi, Clichy - Fernandinho, Yaya Toure, Navas, Silva - Aguero, Iheanacho.