TV: City vände och vann genom superinhopp av Dzeko

Edin Dzeko behövde bara runt 40 sekunder på planen innan bosniern avgjorde för Manchester City med sitt 2-1-mål mot Fulham.

Edin Dzeko avgjorde matchen i 87:e minuten.

Fulham tog överraskande ledningen hemma mot Manchester City. Efter tio minuters spel blev Fulhams John Arne Riise neddragen av Zabaleta i utkanten av straffområdet.

Domaren dömde straff och Mladen Petric placerade säkert in 1-0 för Fulham.

Trots ett kraftigt spelövertag från City såg det ut som om Fulham kunde gå till halvtidsvila i ledning. Men med två minuter kvar av halvleken forcerade 'Kun' Aguero in en retur. Därmed gick båda lagen till halvtidsvila med 1-1.

Och i den 87:e minuten vände City matchen. Superinhopparen Edin Dzeko som med runt 40 sekunder på planen fixade det matchvinnande målet för de regerande mästarna.

Alexander Kacaniklic hoppade in för Fulham i den andra halvleken och fick drygt 25 minuters speltid.

Publicerad 2012-09-29 kl 18:14