TV: City vände och vann säkert mot Sunderland

City hamnade tidigt i underläge mot Sebastian Larssons Sunderland. Men snabbt vände man matchen och vann med klara 4-1.

Sergio Agüero

Efter nitton minuter så gjorde hemmalaget Sunderland överraskande 1-0 av Conor Wickham. Hemmasupportrarnas jubel blev dock inte långvarig. Bara minuten senare ryckte Sergio Aguero sig loss utanför straffområdet och sköt in 1-1. Det var argentinarens 29:e mål på de 33 senaste matcherna i Premier League.

I den 39:e minuten fullbordade Stevan Jovetic vändningen genom ett hårt skott mellan benen på målvakten Vergini.

Tio minuter in i den andra halvleken väggspelar sig Pablo Zabaleta sig loss inne i straffområdet och chippar in 3-1.

Med tjugo minuter kvar av matcher gjorde Agüero sitt andra mål, och publiken började resa sig och gå.

Slutresultatet blev 4-1 vilket gör att Manchester City håller kvar i avståndet till Chelsea på sex poäng.

Manchester City: Hart, Zabaleta, Boyata, Demichelis, Clichy, Fernandinho, Toure, Nasri, Navas, Jovetic, Aguero.

Sunderland: Vergini, Reveillere, O'Shea (c), Coates, Cattermole, Larsson, Rodwell, Buckley, Wickham, Fletcher.

Publicerad 2014-12-03 kl 23:28