POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

TV: Conte om Hazard-ryktena: "Han är en Chelsea-spelare"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Eden Hazard sägs vara aktuell för en övergång till Real Madrid i sommar.
Chelsea-managern Antonio Conte är obrydd av ryktena.
- Vi är nöjda med honom, han är nöjd med oss, säger Conte.

Både spanska medier och engelska medier placerar Chelsea-stjärnan Eden Hazard i Real Madrid till sommaren. Belgaren tros då kunna slå Paul Pogbas världsrekordövergång till Manchester United på runt en miljard svenska kronor.

Chelseas manager Antonio Conte är inte orolig över att tappa Hazard, och menar att rykten är naturligt när säsongen närmar sig sitt slut.

- Jag tycker det är en del av spelet. Också för andra att starta såna här rykten, att försöka krångla till det i huvudet på spelarna. Men jag tycker att vi har stor erfarenhet för att hantera den här situationen och även spelarna har den erfarenheten, säger Conte och fortsätter:

- Det är normalt. Det är logiskt vid den här delen av säsongen att starta rykten om spelarna och jag är väldigt glad, för det betyder att vi gör ett mycket bra jobb med spelarna. För om Chelsea-spelarna är eftertraktade av andra lag betyder det att de gör det väldigt bra.

- Det enda jag kan säga om Eden är att han är en Chelsea-spelare, vår spelare. Vi är nöjda med honom, han är nöjd med oss. Och jag ser inga problem runt honom.

Se Conte tala om Hazard i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-31 kl 20:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå