Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Coutinho i Brasiliens kvaltrupp - men kvar på Liverpools skadelista

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Jürgen Klopp kommentera Coutinho i spelaren ovan.

Liverpools manager Jürgen Klopp tror att Philippe Coutinho kommer att ansluta till Brasiliens VM-kvaltrupp. Men samtidigt menar tysken att stjärnan alltjämt är otillgänglig för honom.
- Han är på vår skadelista, säger Klopp.

Med en knapp vecka kvar av transferfönstret är Philippe Coutinhos framtid alltjämt osäker. Liverpool-stjärnan ska ha lämnat in en transferbegäran för att kunna gå till Barcelona. Brassen har varit utanför Liverpools trupp och klubben har själva sagt att det beror på skadeproblem. Men trots det blev Coutinho uttagen till Brasiliens VM-kvaltrupp till matcherna mot Ecuador och Colombia runt månadsskiftet augusti/september.

Nu menar Liverpool-managern Jürgen Klopp att 25-åringen troligen kommer att åka till landslaget. Men tysken står också fast vid att han är otillgänglig för spel.

- För tillfället är han på vår skadelista, det är så det är och har såklart inte ändrats. Jag har faktiskt ingen aning, jag har inte varit i kontakt med det brasilianska förbundet, men reglerna är att om de vill träffa honom och undersöka honom så självklart måste han åka dit. Det är så det är, säger Klopp.

Publicerad 2017-08-25 kl 19:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons