TV: Cuadrados första start när Chelsea avgjorde sent

Juan Cuadrado gjorde sin första start för Chelsea.
Då klev konkurrenten fram och avgjorde matchen för hemmalaget.

Chelsea tog emot Everton på Stamford Bridge och det skapades chanser från båda håll. Den bästa chansen hade kanske Romelu Lukaku i andra halvlek, när han från bara några meter missade ett friläge som Petr Cech reflexräddade snyggt.

Matchen hade ett högt tempo under stora delar av matchen, men det skulle hetta till på riktigt under matchens slutminuter. Med drygt fem minuter kvar gjorde Nemanja Matic mål som dömdes bort för offside. Någon minut senare uppstod tumult på planen där flera spelare var inblandade, vilket bland annat resulterade i en utvisning för Gareth Barry. I situationen efter gjorde Willian 1-0 efter ett skott som styrdes in av en Everton-försvarare. Till slut höll Chelsea emot, vilket innebär att man fortfarande leder ligan med sju poäng före tvåan Manchester City.

Chelseas startelva: Cech, Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta, Ramires, Matic, Cuadrado, Willian, Hazard, Remy.

Evertons startelva: Howard, Coleman, Stones, Jagielka (c), Oviedo, Besic, Barry, Barkley, Naismith, Lennon, Lukaku.

Publicerad 2015-02-11 kl 23:05