POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

TV: Ekwall vs Lundh on Tour tillbaka - Kačaniklić premiärgäst

Nästa

Avbryt
Försök igen

A-landslagsdebutant. Målskytt i Premier League. Alexander Kačaniklić är het och är premiärgäst i hösten Ekwall vs Lundh on Tour.
Kolla in klippet - där han svarar på U21 eller A-landslaget?

På onsdag har Ekwall vs Lundh on Tour premiär och först ut är Alexander Kačaniklić, 21, som tagit en ordinarie plats i Fulham och glänst i Premier League-starten.

Redan nu kan du se ett smakprov ur programmet där Kačaniklić ger sin syn på U21-landslaget vs A-landslaget. I veckan blev han ju uttagen i U21 och inte i A-landslaget.

- Klart jag helst vill spela i A-landslaget, säger han.

- Men det är ju Erik Hamrén som är förbundskapten.

Ekwall vs Lundh on Tour är just nu i England och Skottland och träffar profiler och i november kan du hänga med till London på en härlig fotbollsresa till England. Ekwall vs Lundh-resan går till London fredagen 23-26 november.

Vi går på The Valley och ser klassisk engelsk fotboll på lördagen: Charlton-Huddersfield. På söndagen bänkar vi oss på Stamford Bridgeför att se regerande Champions League-mästarna Chelsea mot regerande Premier League-mästarna Manchester City – europeisk fotboll av allra yppersta toppklass.

Men Ekwall vs Lundh-resan blir förstås mycket mer än så.

Vi är med hela vägen och tillsammans med oss blir det exklusiva träffar med fotbollshjältar, det blir fotbollsfrågesporter, det blir pub- och restaurangbesök, det blir lite Club Babian och möjligen en "raise the roof", om man känner för det.

Vi bor på 4-stjärnigt inne i centrala London med allt vad den staden har att erbjuda. Är du intresserad gå in HÄR och läs ännu mer om resan och boka en plats, det finns ett begränsat antal.

Publicerad 2012-09-03 kl 19:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå