TV: Everton tappade greppet om fjärdeplatsen - överraskande förlust på hemmaplan

Everton föll överraskande hemma mot Crystal Palace. Därmed tappade man också greppet om den sista Champions League-platsen.

Everton hade avgörandet om den fjärde och sista Champions League-platsen i sina egna händer. Efter den överraskande hemmaförlusten mot Crystal Palace har Arsenal nu försprånget istället.

Normalt så hemmastarka Everton gick inte att känna igen. Jason Puncheon gav bortalaget ledningen efter 23 minuter och Scott Dann fyllde på fyra minuter in i den andra halvleken. På hörna nickade mittbacken ostört in 2-0.

Steven Naismith gav Everton kontakt med ett riktigt kämparmål. Men Cameron Jerome utökade Palace ledning till 3-1 med ett vasst avslut i den 73:e minuten.

Fyra minuter från slutet så reducerade Kevin Mirallas men närmare än 2-3 kom inte Everton. Förlusten betyder att Arsenal nu är en poäng före i tabellen med fyra matcher kvar att spela. Kvar på Evertons spelschema är Manchester United, Southampton, Manchester City och Hull.

Publicerad 2014-04-16 kl 23:34