Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
38v

TV: Fabregas påverkas inte av Conte-rykten: "Vi är vana vid spekulationer"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Antonio Contes framtid i Chelsea har ifrågasatts.
Cesc Fabregas menar att det inte påverkat laget.
- Det kommer alltid att vara rykten, säger mittfältaren.

Chelsea har bitvis kritiserats hårt under säsongen. De regerande mästarna är fyra i Premier League och 19 poäng upp till serieledaren Manchester City. Cesc Fabregas menar dock att man måste se det som en bra säsong för Chelsea.

- Vi kanske inte har varit på maxnivå, men jag tycker att det har varit en bra säsong. Vi är med i FA-cupen, vi är i åttondelsfinal i Champions League, vi är tre poäng bakom Manchester United. Om man verkligen tittar kan man inte säga att det är en medelmåttig eller dålig säsong. Det är en bra säsong, säger mittfältaren.

Managern Antonio Conte har ifrågasatts under säsongen och efter två raka tremålsförluster mot Bournemouth och Watford så rapporterades det om att italienaren hängde löst. Conte är dock kvar, och Cesc Fabregas menar att spelarna inte har påverkats av spekulationerna.

- Jag tror inte det. Ärligt talat så tror jag att vi alla är professionella spelare. Vi är spelare som är vana vid spekulationer, vi är vana vid det runtomkring oss. I slutet av dagen spelare vi för en stor fotbollsklubb och det kommer alltid att vara rykten. Och jag tittar inte, eller bryr mig, om vad som sägs om mig eller någon annan. För i fotbollen, det vi ser varje dag, är att en dag gör du två mål och du är bäst och nästa dag släpper du in ett mål, förlorar och är sämst. Det finns ingen mittpunkt i fotbollen längre. Du är bäst eller sämst, säger Fabregas.

Publicerad 2018-02-22 kl 07:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons