Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Ferdinands fem bästa lagkamrater – med en oväntad etta

Rio Ferdinand har rankat de fem bästa spelarna han har spelat med. Och det var en liten skräll när han kom till förstaplatsen.

Rio Ferdinand har en lång karriär bakom sig. Han debuterade som artonåring i West Ham och flyttade sedan vidare till Leeds innan han gick till Manchester United 2002.

Ferdinands United-karriär kan vara på väg mot sitt slut då han ännu inte gjort klart med någon förlängning av det kontrakt som går ut i sommar – och frågan är om han väljer att spela vidare eller om han väljer att byta klubb.

Under sina år i Premier League och i landslaget har Ferdinand fått chansen att spela med många storspelare, och på 5mag.co, Ferdinands webbtidning, gör han en lista på de fem bästa lagkamraterna genom åren, och för att gardera sig inleder han med att säga att det inte är i någon inbördes ordning, även om de sedan räknas ner från fem till ett.

Det är idel kända ansikten, och ganska väntade sådana. Men ettan på listan är faktiskt lite oväntad, även om spelarens talang inte går att ifrågasätta.

Här är Ferdinands fem bästa lagkamrater:

Cristiano Ronaldo

Paul Scholes

Ryan Giggs

Edwin van der Sar

Paul Gascoigne

Publicerad 2013-01-24 kl 17:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons