Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Förre Chelseamanagern: Förvånad över att Mourinho sparkades

Nästa

Avbryt
Försök igen

Den legendariske spelaren Glenn Hoddle, dessutom spelande tränare för Chelsea för cirka 20 år sedan, är överraskad över att José Mourinho fick sparken. Men han tror på guud Hiddink.

Glenn Hoddle var en av 70- och 80-talets största spelare i England och är en legendar i Tottenham där han spelade nästan 400 matcher. Han har även ett förflutet i Chelsea där han avslutade sin spelarkarriär och påbörjade managerkarriären som spelande manager under några säsonger i mitten av 90-talet. 
Han har sedan dess varit förbundskapten och lett lag som Southampton och Tottenham.
I en intervju berättar han att han överraskades av beskedet att José Mourinho sparkats, och pekar samtidigt ut Arsenal som favoriter till titeln.

- Jag vet inte. Det får andra avgöra. Chelsea gjorde det nödvändiga. Jag blev överraskad men nu tog Hiddink över. Han har gjort det förr under en kort period och det kommer nog gå bra nu också. Höstens dåliga form handlade inte bara om en manager. Det var ett större problem. Det laget som har bäst kontinuitet kommer att vinna ligan och just nu är det Arsenal som har momentum och kanske är favoriter. Men det kan ändras på en månad, säger han. 

Publicerad 2015-12-23 kl 23:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons