Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Förre United-spelaren: "Özil skulle inte bli långvarig i klubben"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Mesut Özil ryktas vara på väg till Manchester United.
Den tidigare United-spelaren Mikaël Silvestre tror inte på Arsenal-stjärnan i klubben.
- Jag tror att han skulle behöva ändra sin attityd, säger fransmannen.

Arsenal-stjärnan Mesut Özils kontrakt med klubben går ut till sommaren, och managern Arsene Wenger har öppnat för att tysken kan lämna i januari. I förra veckan gick engelska Mirror ut med uppgifter om att mittfältaren berättat för sina lagkamrater att han lämnar Arsenal för rivalen Manchester United.

Ryktena om United har funnits under en längre period. Den tidigare United-spelaren Mikaël Silvestre, i klubben mellan 1999 och 2008 innan han lämnade för just Arsenal, tror inte att Özil skulle passa in i United.

- Jag tror att han skulle behöva ändra sin attityd. Jag tycker att det framförallt är när laget förlorar bollen. Hans första reaktion - de första sekunderna. Det är då tränare vill se att du tar dig upp och försöker återerövra bollen så snabb som möjligt, vara den första som blockar och stoppar motståndet, säger Silvestre.

- Ibland ser det ut som att han inte är intresserad. Så i United skulle han inte bli långvarig, speciellt inte med José (Mourinho).

Silvestre menar vidare att United redan har samma typ av spelare som Özil är.

- Om du kan sätta in spelare i kategorier, så skulle jag sätta honom i samma kategori som Henrikh Mkhitaryan och Juan Mata. Så de har redan två sådana spelare, tekniska och med bra blick. Riktiga spelfördelare. Så varför skulle du värva ännu en? Du behöver inte den typen av spelare på hög.

Publicerad 2017-10-24 kl 09:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons